Lediga tjänster inom personlig assistans

Jobba hos oss

Söker du efter ett meningsfullt jobb där du kan göra verklig skillnad i människors liv? Då är du på rätt plats!

Student sökes till tjänst som personlig assistent

Är du STUDENT i Malmö eller Lund och vill ha ett extra jobb under studietiden inklusive sommarloven? Brinner du för att stödja personer som är i behov av extra stöd. Är omvårdnad glädjande för dig? Är du strukturerad, glad, tillförlitlig och pratar flytande svenska. Då tror vi att du passar för denna tjänst. Vi är ett glatt arbetslag som behöver utökas med ytterligare en personlig assistent.

Vi söker en person som kan arbeta varannan helg och en kväll och journatt mitt i veckan samt inhopp vid behov, därför efterfrågar vi en student. Sovande jour i brukarens hem är aktuellt.

Arbetet som personlig assistent innebär full omvårdnad dvs personlig hygien, handräckning, hushållssysslor, matlagning och aktiviteter. Du får äran att hjälpa en glad och rolig 28-årig kvinna som har en intellektuell funktionsnedsättning och kommunikationssvårigheter. Du som söker måste vara pålitlig och ansvarsfull. Tidigare erfarenheter eller vårdutbildning meriteras men är inget krav då personlig lämplighet prioriteras. Eftersom kvinnan är blind betyder hörseln desto mer vilket innebär att du som söker behöver tala svenska obehindrat för att kunna kommunicera med henne. Bad är en förekommande aktivitet eftersom uppdragsgivaren älskar denna aktivitet. Katt finns i boendet. Rökfri under arbetstid. Uppdragsgivaren önskar enbart kvinnliga assistenter. Individuell introduktion ges i samband med tjänstens tillträde. Bra buss- och tågförbindelser till arbetsplatsen.

Du får gärna vara i början av din utbildning och ha som mål att ha ett och samma arbete under studietiden, under förutsättning att vi trivs tillsammans, då uppdragsgivaren är i behov av kontinuitet. Kollektivavtal finns. Tillträde omgående.

Läs gärna mer om Ikassistans på hemsidan, ikassistans.se.

Mejla din ansökan, intervjuer sker fortlöpande. Endast ansökningar från studenter med personligt brev och CV besvaras. Kontaktperson: Marianne Holmgren, 0705-884232.

Ansökan skickas till ikassistans@telia.com.

Just nu finns det inga lediga tjänster

Tack för ditt intresse av att arbeta hos oss på Ikassistans. För närvarande har vi inga lediga tjänster. Om du ändå är intresserad av att ansluta till vårt team, är du välkommen att skicka in en spontansökan. Vi sparar din ansökan och återkommer om en passande möjlighet dyker upp. Tack igen för ditt intresse!