Jobba hos oss

NYHETER

Arbeta hos oss?

Student sökes till tjänst som personlig assistent

 

Vill du jobba som personlig assistent under din studietid? Är du intresserad av LSS och omvårdnad. Då kanske du är den vi söker. Ikassistans AB är ett litet assistansanordnarföretag med endast en brukare och ett trevligt, välfungerande arbetslag. Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta kvällar och helger samt sovande journätter. Tjänsten avser varannan helg och inhopp vi behov samt 4-6 journätter per månad. Under sommaren finns det möjlighet till arbete när den ordinarie personalen är på semester.

 

Arbetet som personlig assistent innebär omvårdnad till en 27- årig kvinna med flera funktionsnedsättningar med bland annat stora svårigheter att kommunicera. Du som söker ska vara pålitlig, ansvarsfull, seriös och kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenheter eller vårdutbildning meriteras men är inget krav då personlig lämplighet prioriteras.

 

Kvinnan är blind och använder endast hörseln för att tolka sin omvärld vilket innebär att du som söker behöver tala svenska obehindrat för att kunna kommunicera med henne. Ridning tillsammans med brukaren kan förekomma vilket innebär att hästvana är meriterande. Katt finns i boendet. Rökfri under arbetstid. Individuell introduktion ges i samband med tjänstens tillträde. Bra buss- och tågförbindelser till arbetsplatsen som ligger i Hyllie i Malmö. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan! Rekryteringen med intervjuer sker fortlöpande.

 

För tjänsten söker vi en student som gärna får vara i början av sin utbildning och vill ha ett och samma arbete under studietiden, under förutsättning att vi trivs tillsammans, då brukaren är i behov av kontinuitet. Kollektivavtal med Fremia finns. Tillträde omgående. Kontaktperson: Marianne, 0705-884232.


Skicka personligt brev till ikassistans@telia.com